( קוקטייליי - בלנדר / קפואים )

קוקטייל דאקירי קפוא


קוקטייל דאקירי קפוא
על המשקה
שם דאקירי מקורו במכרה, באזור סנטיאגו, קובה, הנושא שם זה. ממציאי הקוקטייל היו כורים, אשר התיישבו לשתות בבר, לא רחוק ממקום עבודתם.


מרכיבים
  1. 60 מ"ל רום
  2. 40 מ"ל סוואר
  3. ניתן להוסיף סוגים שונים של פירות וגם סירופ פרות לפי הטעם.


מוגש בכוס
מרטיני

אופן הכנה
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם קרח גורסים טוב טוב ומוזגים לכוס. חשוב לשים לב למינון של הקרח, הכל עניין של טעם ואיזה סוג מרקם רוצים לקבל.


צורת הגשה
ניתן לקשט לפי סוג הפרי שהחלטתם לשים במשקה.



קוקטיילים נוספים


קוקטייל מרגריטה קפואה

קוקטייל מרגריטה קפואהמרגריטה היא משפחת קוקטיילים על בסיס טקילה המוגשים מנוערים בשייקר או מעורבלים בבלנדר עם קרח, הווריאציה המעורבלת ידועה בשם "מרגריטה קפואה". הקוקטייל מורכב מכ-30 מ"ל טקילה בתוספת מעט סאוורו ליקר תפוזים (רצוי קואנטרו). הקוקטייל הפופולרי אף זכה לכוס על שמו, בה נוהגים המהדרים להגיש את הקוקטייל.
מרגריטה קפואה, הינה מרגריטה המוגשת כברד ומורכבת מרכזי פרי טבעיים, טקילה וטריפל סק.
קרא עוד

קוקטייל אפל קולדה

קוקטייל אפל קולדהמשקה שמאוד דומה לפינה קולדה עם טוויסט של תפוח, משקה קיצי לחוף.
קרא עוד

קוקטייל פינה קולדה

קוקטייל פינה קולדהפינה קולד בספרדית מבוטא: "פִּינִיָה קולָדָה", הוא משקה קוקטייל המוכר רשמית על ידי איגוד הברמנים הבינלאומי.
קרא עוד